Mamz Oil Dan Mamz Cream Untuk Selsema

mamz oil

Mamz Oil Dan Mamz Cream Untuk Selsema

Fungsi Dan Kegunaan Mamz Oil Dan Mamz Cream

Terdapat banyak produk di pasaran hari ini untuk membantu dan mengatasi masalah batuk dan selsema yang di hadapi bayi antaranya adalah Mamz Oil dan Mamz Cream. Sekiranya ibu-ibu pernah mengunakan produk lain tetapi tidak berkesan,kami cadangkan ibu-ibu mencuba kedua-dua produk ini. Insya-Allah berkesan.

MAMZ OIL dirumus khas dari 100% habbatussauda yang sesuai untuk digunakan bagi bayi seawal kelahiran. Antara fungsi dan kegunaan Mamz oil adalah merawar selsema berkahak serta melegakan batuk bayi. Mamz oil juga boleh mencegah asma dan redung,mencegah masalah sembelit dan kembung perut serta menghilangkan gatal-gatal kulit.

MAMZ CREAM pula diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi yang sesuai untuk kesegaran dan keselesaan bayi. Antara kegunaan Mamz Cream adalah merawat ruam dan eczema serta melembabkan kulit bayi,membantu bayi tidur lena dan mencegah masalah sembelit dan kembung perut. Selain itu,Mamz cream boleh mencegah gatal-gatal kulit serta jangkitan kulit.

Mamz Oil Dan Mamz Cream

DIharap dengan perkongsian tentang kegunaan Mamz Oil dan Mamz Cream ini di BLOG KEKELUARGAAN BabySaya.Com ini dapat membantu ibu-ibu mencari cream terbaik untuk baby.

Akhir sekali,bagi ibu-ibu yang sedang mencari Mamz Oil dan Mamz Cream, boleh dapatkan di shopee Baby.Saya Shop.

JOM KONGSIKAN DI SOSIAL MEDIA MOMMY-MOMMY

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top

Discover more from BABY SAYA.COM

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading